Öne Çıkanlar trafik Okul Giray Bulak otosansit Arsal

Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Kafaoğlu, burada Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin’den, elektronik satış salonu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası’nın Güney Marmara'nın en büyük borsası konumunda bulunduğunu söyledi.

Balıkesir'in, tarım ve hayvancılığın başkenti olduğunu ifade eden Kafaoğlu, "Borsalarımız da bu başkent içinde çok önemli rol oynuyor. Bandırma Ticaret Borsası’nın, ülkemizdeki 113 borsa içinde işlem hacmi olarak 6’ıncı, akredite laboratuvarlarıyla ilk 3 arasında yer aldığını öğrenmekten mutlu oldum." dedi.

Balıkesir’e, hiçbir ilçeyi ayırmaksızın her çeşit hizmeti vermeye çalıştıklarını anlatan Kafaoğlu, şunları söyledi:

"Yaptırdığımız anketlere göre vatandaşlarımızın isteklerinin ilk üç sırasını yol, asfalt ve ulaşım oluşturuyor. 2 bin kilometrelik yol yapım hedefimiz var. Hala 52 noktada yol yapım çalışmalarımız sürüyor. Şikayetler üzerine kent merkezlerindeki su ücretlerinde yüzde 25, kırsal mahallelerde ise yüzde 50 indirime gittik. Liman kenti Bandırma’nın, Balıkesir için önemi büyük. Bandırma’nın, Balıkesir’in ilerlemesinde ve 2023 hedeflerimize ulaşmada en büyük yükü taşıyacağına inanıyorum."

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ise şu ana kadar tüm hedeflerine ulaştıklarını, sırada lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsacılığı hedeflerinin olduğunu belirtti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263