Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

Kırklareli'de istihdam toplantısı yapıldı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, bir otelin konferans salonunda, Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında toplandı.

Toplantıda Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu, 2018 yılı içerisinde yürütülen faaliyetler, temel iş gücü göstergeleri, kurs, programları ve teşvikler hakkında bilgi verdi.

İş gücü piyasası araştırma raporu hazırladıklarını belirten Babalıoğullu, 2018 yılında İş ve meslek danışmanlarınca bin 479 iş yeri ziyareti gerçekleştirildiğini, bireysel danışmanlık kapsamında yaptıkları 31 bin 998 görüşme sonucunda bir önceki yıla göre işe yerleştirme rakamlarını yüzde 59.4 oranında arttırarak büyük bir başarıya imza attıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından, kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlülerin proje başvuruları, açılması planlanan mesleki eğitim kursları taleplerinin değerlendirilerek görüş ve önerileri görüşüldü.

Anahtar Kelimeler:
EğitimToplantıMeslek

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263