Öne Çıkanlar Denetim destek Milan Baros dinledi Melike Çorbacıoğlu

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) üyesi bir grup motosikletli, çocuk istismarına karşı tepki çekmek amacıyla tur düzenledi.

İstanbul, Edirne ve Kırklareli'nden hareket eden grup, Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi'nde bir araya geldi.

Lüleburgaz Motosiklet Kulübü Genel Sekreteri Barış Tınaz, burada yaptığı konuşmada, cinsel istismar, taciz, kadına yönelik şiddet olaylarına karşı ortak bir duruş sergilemek istediklerini belirtti.

Yaşanan olayların toplumun kültür yapısıyla alakası olmadığını ifade eden Tınaz, bu tür olayların önlenmesi açısından tüm kurumsal paydaşların da bu duyarlılığa ortak olmasını beklediklerini belirtti.

Grup üyeleri daha sonra fidan dikimi gerçekleştirdi.

- Peyzaj çalışmaları başladı

Lüleburgaz Belediyesince yeşil alanlarda peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentte belirli noktalarda ot ilaçlama, çim biçme ve çiçek ekimi çalışmalarını yürüttü.

Belediye Başkanı Murat Gerenli, yaptığı açıklamada, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

İlçede yeşil alanları arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Gerenli, çiçek ve ağaçlandırma çalışmalarına önem verdiklerini belirtti.

Gerenli, ilçenin çehresini değiştirmeye, Lüleburgazlıların hak ettiği hizmetlere kavuşması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263