Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Babaeski Devlet Hastanesi, "Anne Dostu Hastane" unvanına sahip olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Babaeski devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Azatçam, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından anne adaylarını normal doğuma teşvik etmek ve hastanelerin güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Anne Dostu Hastane" çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Bu kapsamda doğumhane ve gebe okulunun Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği kriterlere göre dizayn edilerek gerekli fiziksel düzenlemeler yapıldığını ifade eden Azatçam, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü eğitimcileri tarafından hastanemizde eğitimler gerçekleştirilmiş, sona doğru bir adım daha yaklaşılmıştır. Bir sonraki adımda Sağlık Bakanlığı denetçileri hastanemize gelecek ve "Anne Dostu Hastane" kriterlerinin hastanemizde uygulanıyor olduğunu tescillemiş olacaktır."

- Okul aile birlikleri buluştu

Babaeski Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat, okul aile birliklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Tokat, öğretmenevinde gerçekleştirilen programda, okul aile birlikleri milli eğitim camiasının olmazsa olmazıdır arasında yer aldığını söyledi.

Okul aile birliklerinin eğitim faaliyetleri için fedakarca ve özveriyle çalıştıklarını ifade eden Tokat, "Okul aile birlikleri eğitimciler ve idareciler açısından bizlerin en güçlü dayanağı, en güçlü sağ koludur. Sizler bizlerle çocuklarınızın arasında bir köprüsünüz." dedi.

Tokat, daha sonra yapılan çalışmalar hakkında velileri bilgilendirdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263