Öne Çıkanlar Futbol FETÖ BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ABD Savaş Gemisi Rus askeri gemi

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Osman Bilgin, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Vali Bilgin ile eşi İlknur Bilgin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Karaman huzurevinin bahçesinde yaşlılarla biraraya gelerek yaşlılarla sohbet etti.

Yaşlılara her zaman gereken saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğini bildiren Bilgin, kendisinin de zaman zaman huzurevini ziyaret ettiğini söyledi.

Yaşlıların mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını ifade eden Bilgin, yaşlılar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getirdi.

- Rektör Şengörür'e ziyaret

Türk Kızılay'ı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür'ü ziyaret etti.

Göç, ziyarette, kızılayın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Türk Kızılay'ının ülkenin en büyük yardım kuruluşu olduğunu ifade eden Göç, aynı zaman da en büyük de kan tedarikçisi olduğunu belirtti.

Her türlü mazlumun ve ihtiyaç sahibinin yanında yer aldıklarını aktaran Göç, muhtaç ailelere düzenli olarak yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Şengörür de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay'ının her zaman yanında olduklarını bildirdi.

Ziyarette Türk Kızılay'ı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

- Okul kantinleri denetlendi

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğünce, okul kantinleri denetlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Funda Eylem Özel, yaptığı açıklamada, okul kantinlerinin yıl boyu denetleneceğini söyledi.

Okul kantinleri denetimini önemsediklerini belirten Özel, öğrencilerin daha sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için kantin işletmelerine yönelik denetimlere ağırlık verildiğini ifade etti.

Denetimlerde kantinlerin Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'na uygunluğuna bakıldığını aktaran Özel, işletmelerin gerekli belgelere sahip olması ve asgari teknik hijyenik koşulların uygun olması yönünden kontrol edildiğini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263