Öne Çıkanlar polis feribot kız öğrenci yurdu Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz'da Gençlik Haftası kapsamında dart ve bilek güreşi turnuvası düzenlendi.

Lüleburgaz Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen bilek güreşi turnuvasında, 8 kategoride 50 sporcu yarışçı.

Turnuvada 50 kilogramda Tuğba Çelik, 60 kilogramda Deniz Öğretmenoğlu, 65 kilogramda Melike Albayrak, 70 kilogramda Zeynep Köstek birinci oldu.

Erkekler de ise 55 kilogramda Eren Öztuğra ve Efe Öz, 60 kilogramda Alihan Daroğlu ve Alihan Daroğlu, 65 kilogramda Ahmet Kaya, 70 kilogramda İsmet Can Uzun ve Cenker Pala, 75 kilogramda Aşkın Altın, 80 kilogramda Metehan Erken ve Kamil Vural, 80 üstü kilogramda Tolgahan Yumak ve Talha Şahin birinci oldu.

Turnuvanın ardından başarılı olan sporculara hediyeleri verildi.

Öte yandan hafta kapsamında dart turnuvası da yapıldı. Turnuvada, Atatürk Anadolu Lisesi takımı kazandı.

- İlaç toplama kampanya

Lüleburgaz Anadolu Lisesinde "Toplum Hizmeti Çalışmaları" sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilaç toplama kampanyası düzenlendi.

Okulun Felsefe Kulübünce gerçekleştirilen kampanyada son kullanma tarihi geçmiş ve yarım kullanılmış ilaçlar toplanarak, imha edilmek üzere ilgili birimlere gönderildi.

Kulüp danışman öğretmeni İlyas Yavuzyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanya ile ihtiyaç fazlası ilaçların toplandığını söyledi.

Evlerdeki ilaçların tıbbi atık olmasını engellemek, medikal kirliliğin önüne geçmek amacıyla kampanyanın yapıldığını ifade eden Yavuzyılmaz, evde bulunan ilaçların sürekli ve bilinçsizce kullanımını da önlemek istediklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263