Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba TEOG

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) İstanbul Bölge Müdürü Steve Dennis, Kırklareli Vali Yardımcısı Emre Öztürk'ü ziyaret etti.

Beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Verda Yüceer'inde bulunduğu ziyarette Dennis, ilgi ve alakaları için Öztürk'e teşekkür etti.

Görevine kısa bir süre önce başladığını belirten Dennis, bu nedenle çevre illere ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Dennis ayrıca Türkiye'deki ihtiyaç sahibi yabancılara yönelik yürütülen Sosyal Uyum Yardımı Programı kapsamındaki Kızılay Kart Projesi üzerine çalışma yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Vali Yardımcısı Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını aktardı.

- Demirköy'de trafik kazası

Demirköy'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nevzat Gümüş (35) idaresindeki 34 HG 563 plakalı saman yüklü kamyon Karaman Mevkinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada yaralanan Gümüş, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerince götürüldüğü Demirköy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretSteve DennisWFP

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263