Öne Çıkanlar FETÖ dava silah ekmeleddin İhsanoğlu İZMEK

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde 7 köy ve 4 mahallede elektrik kesintisine gidilecek.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Babaeski ilçesinin Ertuğrul, Ağayeri, Minnetler, Çengerli, Kuleli ve Taşköprü, Pınarhisar ilçesinin Evciler köyleri ile kent merkezine bağlı Kavaklı beldesinin Çarşı, Turist, Yeni Okullar ve Celaliye mahallelerine yarın enerji verilmeyecek.

Söz konusu kesintiler, Babaeski ve Pınarhisar'a bağlı köylerde 09.00-18.00, Kavaklı beldesinin mahallelerine ise 09.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Açıklamada, kesintiler nedeniyle elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşların gerekli tedbirleri almaları istendi.

-Rektör Şengörür'e ziyaret

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, TRAÇİM Çimento firması yetkililerini makamında kabul etti.

Şengörür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ile sanayi işbirliğinin artması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Üniversitenin her yıl farklı meslek dallarında mezunlar verdiğini ifade eden Şengörür, her alanda ihtiyaç duyulan yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Şengörür, sanayi işbirliğine yönelik akademik çalışmalar ve eğitim öğretim işbirliklerinin artarak devam etmesini temennisinde bulundu.

TRAÇİM İnsan Kaynakları Müdürü Ufuk Ertunç ile Kalite ve İş Geliştirme Müdürü Hasan Eren Demiral da firma çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Anahtar Kelimeler:
ElektrikZiyaretüniversite

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263