Öne Çıkanlar Rus askeri gemi ABD Savaş Gemisi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz Belediyesi, araç filosuna yeni itfaiye aracı ekledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, itfaiye müdürlüğünün yangınlara müdahale hızını arttırmak ve kolaylaştırmak için araç filosunun güçlendirildiğini bildirdi.

Devlet Malzeme Ofisi'nden 32 metrelik hidrolik merdivenli itfaiye aracının hizmete alındığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yeni itfaiye aracı doğal afet, yangın ve benzeri olaylara müdahale etme amaçlı kullanılacak. Alınan yeni itfaiye aracı ile itfaiye müdürlüğünün araç filosu daha da güçlendi."

- Kütüphaneden bir ay 6 bin kişi faydalandı

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi'nden bir ayda 6 bin kişi faydalandı.

Kütüphane Müdürü Dilek Beyoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kütüphanenin ilçede büyük rağbet gördüğünü söyledi.

Kütüphanenin kitap okuma ve araştırma yapmanın dışında 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken etkinlikler gerçekleştirdiklerini aktaran Beyoğlu, kütüphanelerin sadece öğrencilere değil toplumun tüm kesimlerine hitap ettiğini kaydetti.

Kütüphanede 11 bin 87 çocuk, 32 bin 271 ise çeşitli roman ve araştırma kitaplarının bulunduğunu ifade eden Beyoğlu, son bir yılda ise 18 bin 995 kitabın ödünç olarak verildiği belirtti.

Beyoğlu, herkesi kütüphaneye davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263