Öne Çıkanlar şiir yarışması Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş iznik hisardere mevkii ölüler şehri Securitas Türkiye balayı

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi'nde Akreditasyon Eğitim ve Danışmanlığı Projesi kapsamında personel belgelendirme akreditasyon eğitimi düzenlendi.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen eğitimde, personel akreditasyonu standard maddeleri, belgelendirme kuruluşunun organizasyon yapısı, belgelendirme programları, sınav prosesi, belgelendirme kuruluşu, adayların yeterliliğinin değerlendirilmesinde kullanılacak metotların ve sistemlerin gelişimini ve sürekliliğini sağlayacak uygun politika, prosedürlerin oluşturulması gibi konularında bilgiler verildi.

Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Taha Eğri, eğitim programlarına önem verdiklerini söyledi.

Kırklareli Üniversitesi'nde gerekli dokümantasyon çalışmalarını tamamlamak için uğraştıklarını ifade eden Eğri, personel belgelendirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla TURKAK ve MYK'dan yetki almayı hedeflediklerini belirtti.

-Yasağa rağmen denize girenlere tutanak

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde hava muhalefeti nedeniyle yasaklanmasına rağmen denize giren 43 kişi hakkında tutanak düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, denizin dalgalı olması nedeniyle Vize Kaymakamlığınca geçici bir süre vatandaşların denize girmesi yasaklandı.

Bunun üzerine Vize Jandarma Komutanlığı ekipleri de halkı denize girmemeleri için uyardı.

Tüm uyarılara ve yasağa rağmen denize girdiği tespit edilen 43 kişi hakkında idari yaptırım uygulanmak üzere tutanak hazırlandı. Ekipler son üç haftada aynı bölgede denize giren 701 kişi hakkında da tutanak tutmuştu.

Hazırlanan tutanaklar Vize Kaymakamlığına gönderildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263