Öne Çıkanlar Rus askeri gemi ABD Savaş Gemisi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Kocaeli'de

KOCAELİ (AA) - Gölcük Kaymakamlığı girişinde Açık Kapı Bankosu ve Bürosu kurularak vatandaşın hizmetine başladı.

Düzenlenen açılışa Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve daire müdürleri katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Kaymakam Mustafa Irmak, hayırlı olmasını dileyerek, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun hayata geçirdiği, Valilik ve Kaymakamlıklardaki açık kapı uygulaması ile vatandaşların sorunlarını şikayetlerini dinleyip en kısa sürede çözüme ulaştıracağız. Vatandaşlarımızca Valilik ve Kaymakamlıklara bizzat yapılan ve elektronik sisteme kaydedilen başvurular ile web sitesi veya mobil uygulama üzerinden yapılacak. Başvuruların ilgili birimlere yönlendirilmesi, birimlere gönderilen başvuruların 7 iş günü içerisinde cevaplandırılması ve vatandaşların başvurularının cevaplandırılmasına yönelik her aşamada bilgilendirilmesi sağlanacaktır." ifadesini kullandı.

Açık kapıda 3 personelin hizmet vereceğini aktaran Irmak, şunları söyledi:

"Birimlerden gelen cevapların çözüm odaklı ve rutinden kaçılarak verilmesi, başvurulara verilen cevapların başvuruya uygunluğu kontrol edilerek Kaymakama bildirilmesi sağlanıp, Kaymakamlara sunulacak raporların istatistiki bilgileri hazırlanacaktır. Kaymakamlıklara bizzat başvuru yapan vatandaşlarımıza güven verici, güler yüzlü ve ihtiyaçlara odaklanan bir şekilde karşılanması sağlanacaktır. Vatandaşlarla kurulan iletişimde uygun dil ve üslup geliştirilmesi sağlıklı iletişim ve nezakete özen gösterilmesi sağlanacaktır. Kaymakamlığımıza bizzat gelen yaşlılar, engelliler, hasta ve düşkünler ile şehit yakınları ve gazilere Kaymakamlığımız içinde ve dışında danışmanlık hizmeti verilmesi sağlanacaktır."





Anahtar Kelimeler:
Gölcük

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263