Öne Çıkanlar Rus askeri gemi ABD Savaş Gemisi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Kurban Bayramı'na doğru

Lüleburgaz'da kurbanlık pazarı satış yerleri fiyatları belirlendi.

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'na en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Kurbanlık pazarının yeni sanayi sitesi bölgesinde kurulacağını ifade eden Bıyıktaş, yerlerin 8 Ağustos'ta satışa çıkacağını belirtti.

Vatandaşların 13 Ağustos tarihinden itibaren kurbanlıklarını pazara getirebileceklerini aktaran Bıyıktaş, yerlerin kira bedelinin 7 gün için 210 lira olarak belirlendiğini kaydetti.

Vatandaşların zabıta müdürlüğüne müracaat etmesini isteyen Bıyıktaş, ''Kurbanlık satış yerleri 8 Ağustos tarihi itibarıyla satışa çıkıyor. Toplamda yine 61 adet kotra kurulacak ve satın alan kişilerin de yer düzenlemesinin ardından 13 Ağustos'ta alana hayvanlarını getirmelerine ve satışına izin verilecek. Kotralar 30 metrekare boyutunda olacak ve 7 gün için 210 lira bir bedel ödeyip satışlarını yapabilecekler.'' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
PazarKurbanlık

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263