Öne Çıkanlar Su bebek sahil yolu Taksim Meydanı sağlıkta devrim GÜYAD

Lüleburgaz'da yaz spor okulları sona erdi

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yaz spor okulları kapanış töreni yapıldı.

Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende, 11 branşta eğitim alan 900 öğrenciye sertifikaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihan Erdem, törende yaptığı konuşmada, sporun çocuklar üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu söyledi.

İlçede sporu her yaştan çocuğa sevdirmek için çaba gösterdiklerini belirten Erdem, yaz döneminin ardından kış aylarında da eğitimlerin yeniden başlayacağını ifade etti.

Öğrencilerin yaz döneminde 3 aylık spor eğitimi aldığını vurgulayan Erdem, "Yaz spor okullarımız resmi olarak sonlanıyor. Bu süreçte 11 branşta çalışma yaptık. Bu çalışmalarda, çocuklarımızın mutlu, birçok şeyi öğrenmiş ve iyi arkadaşlar edinmiş olduğunu umuyorum. Bu çalışmalar çocuklarımızın iyi davranışlar geliştirmesine de katkı sağlayacaktır. Birçok çocuğumuz birkaç faaliyete katıldı. Aslında bilimsel anlamda da bir çocuğun 12'li yaşlara kadar 1-2 branşta devam etmesi uygundur. Biz bunu bir son olarak adlandırmıyoruz. Bunun devamı gelecek." diye konuştu.

Erdem, çocukların aldığı ve belgeledikleri tüm sertifikaların onların eğitim hayatında burs, yurt, özel okul teşvikleri ve devlet imkanlarından faydalanma kapısını açacağını da dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
TörenSporOkul

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263