Öne Çıkanlar FETÖ silah düzensiz göçmen Bilecik dava

Milli Eğitim Müdüründen muhtarlarla istişare toplantısı

BİLECİK (AA) - Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Gusamettin Erdoğan, Gölpazarı ilçesi köy ve mahalle muhtarlarıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bilecik'te diğer sivil toplum kuruluşları ile bir araya geleceğiz. Hedefimiz 2018-2019 eğitim ve öğretim yılını bir önceki yıllara nazaran daha başarılı kılmak. Öğrencilerimizin üniversiteye yerleşmesi, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmesinde Bilecik ilinin payını arttırmak, onların sosyal, kültürel ve aktivitelerde, projelerde daha aktif olmalarını sağlamak ve inşallah gelecekte milletimize, annelerine, babalarına hayırlı evlat ve insan olmaları için katı sağlamak. " dedi.

Erdoğan, "Bugün bu toplantı vesilesiyle Gölpazarı ilçesine geldik, gelmeye devam edeceğiz. İlçemizde İmam Hatip ve Şehit Kemal Ay liselerine ait devam eden inşaatlarımız var. İnşallah onlar da yakında bitecek. Diğer sorunları buradaki görevli arkadaşlarımız takip ediyor ve çözümünü de bulmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Öğretmenevindeki toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halis Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, şube müdürleri Ufuk Arslan ve Handan İhtiyar ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Anahtar Kelimeler:
EğitimBilecikToplantı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263