Öne Çıkanlar FETÖ ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez

NKÜ'de tütün bağımlılığı farkındalık programı

TEKİRDAĞ (AA) - Namık Kemal Üniversitesi Yeşilay Öğrenci Topluluğu tarafından "Tütün Bağımlılığı Farkındalık Programı" gerçekleştirildi.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dilek Toprak, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Başhekim Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, programda yaptığı konuşmada, Tekirdağ'da artan nüfus ve göç ile birlikte, bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımında da artış olduğu ifade ederek, "Bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele konusunda valilik ile birlikte çalışmalarımız devam etmektedir. Üniversite hastanesi olarak mücadele etmek aslında hepimizin görevidir. Bu tür mücadele toplantılarını sık sık yaparak vatandaşlarımıza ve kamuoyuna bilgilendirici programlar hazırlamaya devam edeceğiz. Tütün bağımlılığı farkındalık programını düzenleyen öğrencilerimize meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Üniversite Yeşilay Öğrenci Topluluğu Başkanı Nefise Erşahin de yaptığı sunumda bağımlılık, pasif içicilik ve tütün bağımlılığından kurtulmadaki engelleri anlatarak katılımcılara bilgi verdi.

Program katılımcılara teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263