Öne Çıkanlar Boyner Sports seyyar tezgah Alanyaspor ibrahim Karaosmanoğlu minare

Osmaneli'nde

BİLECİK (AA) - Osmaneli Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ''3 Aralık Dünya Engelliler Günü'' etkinlikleri kapsamında engelliler ve aileleri bir araya geldi.

Kaymakam Naif Yavuz, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerindeki etkinlikte, insanlığa yapılan yatırımın, insanlığa ve engelli vatandaşlara en güzel şekilde sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Engelli vatandaşların her alanda yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Yavuz, ''Sanatta, sporda ve aklınıza gelen bütün alanlarda engelli vatandaşlarımızın çok ileri derecede yol aldığını hepimiz görmekteyiz. Yeter ki bizler engelli vatandaşlarımızın maddi ve manevi her alanda yanında olalım ve onları destekleyelim.'' dedi.

Belediye Başkanı Münür Şahin de her vatandaşın bir engelli adayı olduğunu anımsatarak, ''Yaşantımızın akışı kontrolümüz altında değildir. Herkes engelli olma potansiyeline sahiptir. Toplumumuza düşen en büyük vazife, engelli vatandaşlarımızın hiçbir engele takılmadan hayatlarını idare ettirebilmelerini sağlamaktır.'' diye konuştu.

Etkinlikte, engelli öğrenciler ve aileleri, müzik eşliğinde eğlendi.

Anahtar Kelimeler:
BilecikENGELLİLER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263