Öne Çıkanlar Bayrağı Yakala imalat PMI Kürek: Ulusal Egemenlik Kupası Medicana Bahçelievler Hastanesi Divan Başkanları

Pazaryeri Meslek Yüksekokuluna öğrenci otağı

BİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu yerleşkesine belediye tarafından "öğrenci otağı" kuruldu.

Pazaryeri Belediyesince ilçede kurulu yüksekokulu yerleşkesinde öğrencilerin vakit geçirmeleri için otağı çadırı şeklinde yaptırılan sosyal tesisin açılışı törenle yapıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, açılışta yaptığı konuşmada, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'" ve "Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez" felsefesiyle gençlere daha müreffeh ortam ve şartlarda yaşamaları için en güzel şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini söyledi.

Geçmişiyle övünen ve geleceğe emin adımlarla ilerleyen marka bir ilçe amaçladıklarını ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Genç kardeşlerimiz eğitim sürelerinde bizlere misafirler ve gücümüze güç katıyorlar. Hazırladığımız projeyle başlattığımız öğrenci otağını bitirerek hizmete açıyoruz. Bu projeyle belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu bir nebze de olsa hissettirebilmişizdir. Okulumuza hayırlı olsun."

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş da yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pazaryeri ilçesine 3-4 bölüm daha getirmenin çalışması içinde oldukları belirtti.

Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özdemir de sağladığı katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Yalçın'a teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu'nun da katıldığı açılışta, muharrem ayı dolayısıyla misafirlere ve öğrencilere aşure ikramı yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263