Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba TEOG

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İshak, "28 Şubat'ta ikna olmadık. O dönem yaşananları unutmadık, unutturmayacağız." dedi.

Partinin Cumhuriyet Caddesi'ndeki seçim koordinasyon merkezinde, 28 Şubat'ın 22. yılı dolayısıyla açıklamalarda bulunan İshak, o dönem, demokrasiyi bir türlü hazmedemeyen vesayet odaklarının, yetkileri dışında devlet gücünü kullanarak millet iradesiyle seçilen siyasi iradeye müdahale etmeye kalkıştığını söyledi.

İshak, devletin gerçek sahibi olan milletin iradesine vurulmaya çalışılan pranganın 10 yıl sürmeden tarihin derinliklerinde kaybolup gittiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete karşı AK Parti olarak kararlı tavırlarından ödün vermediklerini dile getiren İshak, şunları kaydetti:

"AK Parti ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak bizler üzerimize düşen görevin farkındayız. 28 Şubat'ta ikna olmadık. O dönem yaşananları unutmadık, unutturmayacağız. 28 Şubat'taki mağduriyetlerin, çektirilen acıların, yaşatılan ayrılıkların acısı yüreklerde sonsuza dek kalacak. Demokrasinin kazanımlarını hepimiz sonuna kadar koruyacağız. Kinle ya da nefretle değil adaletle hareket edeceğiz. Devletimizi, bayrağımızı, istiklalimizi ve demokrasimizi koruyacağız."

Basın açıklamasında AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak ve partililer hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263