Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi Rus askeri gemi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez

Ramazan Bayramı'na doğru

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi'nde düzenlenen törene, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Jandarma Komutanı Albay Kadir Oğuz, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Bilgin, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldığını belirterek, ramazanın rahmet ve bereket ayı olduğunu söyledi.

Devletin birliği bütünlüğü ve manevi birlikteliğini ortaya koymak amacıyla bayramların önemli olduğunu ifade eden Bilgin, tüm İslam aleminin de bayramını tebrik etti.

Bilgin, bayramın 1. günü vatandaşlarla da ayrı bir program düzenleneceğini sözlerine ekledi. Bilgin ve beraberindekiler, daha sonra bayramlaştı.

Anahtar Kelimeler:
TörenValiBayram

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263