Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Zincirleme trafik Kazası Feribot Seferleri

Sakarya'da Cumhur İttifakı'ndan

SAKARYA (AA) - Sakarya'da Cumhur İttifakı tarafından "Sevgi Yürüyüşü" düzenlendi.

Cumhur İttifakı partilerince düzenlenen etkinlik kapsamında Adapazarı Belediyesi önünde bir araya gelen AK Parti ve MHP üyeleri ile vatandaşlar Çark Caddesi'nin sonuna kadar yürüdü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın en alt kademesinden en üst kademesine kadar yerel seçimler için çok çalıştıklarını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin her yerinde ahenkli işlediğini anlatan Yavuz, vatandaşları sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Yerelde Cumhur İttifakı adaylarına verilen oyların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlendireceğini kaydeden Yavuz, "Zorlaştıran değil kolaylaştıran, iten bölen değil birleştiren, haklı güçsüzleri haksız güçlülere karşı koruyan yönetim anlayışıyla yola çıkan Cumhurbaşkanımızı yalnız ve desteksiz bırakamayız." dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de vatandaşlardan sandıklara giderek demokrasiye sahip çıkmalarını beklediklerini kaydetti.

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce ise kent için hazırladıkları projeleri anlatarak destek istedi.

Yürüyüşe AK Parti Sakarya milletvekilleri Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek, Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
SakaryaSeçim2019

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263