Öne Çıkanlar Bilecik Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı Lokalizasyon 2 gözaltı Selçuk Türkoğlu

Sakarya'dan kısa kısa

SAKARYA (AA) - Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Murat Ünal, Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Ünal, servis kuralları, güvenli geçiş yerleri, emniyet kemeri kullanımı ve diğer trafik kuralları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Özel çocuklara trafik polisi tişörtü ve kırmızı düdük dağıtıldı.

Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Deniz Yıldız, yaptığı açıklamada, özel çocukların yaşamının büyük bölümünün trafikte geçtiğine dikkati çekerek, "Onların trafik kuralları konusunda bilinçlendirilmesi çok önemli. Çocuklarımızı trafik polisi tişörtü ve kırmızı düdükle sevindiren, onların anlayabileceği bir dille sevdirerek öğreten Murat Ünal beye çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Böylesine güzel eğitim projeleri için Sakarya İl Milli Eğitim ve İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

- Doğaseverler Pamukova'da buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri, Pamukova Kıranyurt parkuru ile devam etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, doğaseverlerin 15 kilometre uzunluğundaki parkurda yürüyüş yaptığı belirtilerek, "Doğa Yürüyüşleri 21 Nisan Pazar günü Hendek Dikmen Yaylası’nda ile devam edecek. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler." ifadelerine yer verildi.

- Serdivan Belediye Başkanı Alemdar'a ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından görevini Ekrem Yüce'ye devreden Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Toçoğlu'na teşekkür eden Alemdar, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi süresince Zeki Toçoğlu'nun Sakarya'nın her noktasında kente yakışan, geleceğe dönük vizyon projeleri hayata geçirdiğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince Toçoğlu ile uyum içinde hareket ederek vatandaşlara hizmet ettiklerini vurgulayan Alemdar, "Hemşehrilerimize hizmet noktasında Zeki başkanımızla birlikte çok önemli değişimler ve dönüşümler gerçekleştirdik. Şehrimize kazandırmış olduğu yatırımların yanı sıra hizmetlerimiz esnasında her zaman yanımızda olan Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Zeki Toçoğlu da yerel seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, üçüncü kez Serdivan'a hizmet için vatandaşların kendisine yetki verdiği Alemdar'ı tebrik ettiğini ve çalışmalarında başarılar dilediğini aktardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263