Öne Çıkanlar Rus askeri gemi ABD Savaş Gemisi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Sakarya'dan kısa kısa

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) daire başkanları ve şube müdürleri ile bir araya geldi.

Toçoğlu, SASKİ Genel Müdür Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik'in de katılımıyla daire başkanları ve şube müdürleri yaptığı toplantıda kentteki altyapı yatırımlarını değerlendirdi.

Toplantıda yaptığı konuşmada, altyapı yatırımlarında büyük işlere imza attıklarını belirten Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Geride bıraktığımız süreçte birçok hedefimizi gerçekleştirdik. Yapılamaz denilenleri yaptık. Akçay Barajı'nda artık son aşamadayız. Yenilenebilir enerji ile hem şehrimize hem ülkemize kazandırmaya devam ediyoruz. Hamdolsun çalışmalarımız neticesinde Sakarya'da vatandaşlarımızın musluklarına Türkiye'nin en kaliteli içme suyunu ulaştırıyoruz. Atıksu arıtma ve bu anlamda çevreyi koruma noktasında da Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeyiz."

Toçoğlu, yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu süreç boyunca sizler işlerinize her zaman olduğu gibi dört elle sarılarak devam edin. Gece gündüz demeden canla başla çalışmalarınızı sürdürün. Bu şehir hepimizin. Bugüne kadar Sakarya'yı hep daha ileriye taşımak için çalıştık. Bundan sonra da böyle olacak. Şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Çok şükür herhangi bir sorunumuz yok. Muhtarlarımız bölgelerindeki şube müdürlerinden memnun. Elhamdülillah güzel bir ivme yakaladık, huzurlu bir ortamda çalışıyoruz. Aynı şekilde işimize odaklanmayı ve bu huzurlu ortamı sürdürelim. Hoşgörülü olalım. Bizler hizmet için büyük iddialar ortaya koyduk ve bu doğrultuda önemli işler gerçekleştirdik. 1 milyon hemşehrimize içme suyu ulaştırıyor, altyapı hizmeti sunuyoruz. Her zaman geldiğimiz noktadan daha iyisi için hedef koymaya ve bu hedef için çalışmaya devam etmeliyiz."

- Toçoğlu, Taraklı'dan gelen heyeti kabul etti

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve beraberindeki heyet, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Özkaraman, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ilçede inşa edilen spor tesislerinin spor kulüplerinin hizmetinde olduğunu belirterek, "Başkanımızdan tesislerimizle ilgili tribün yapımı için bir talebimiz oldu. İnşallah bu konuda gereken adım atılacaktır. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Toçoğlu da spor alanında çok önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sakarya'nın bir spor şehri olduğunu biliyoruz. Bu yüzden spora ve altyapı tesislerine olukça önem veriyoruz. Bu kapsamda Taraklı'ya da yeni bir spor tesisi kazandırarak hemşehrilerimizin kullanımına sunmuştuk. Tribün konusunda Taraklı heyetimizin bir talebi oldu. Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız."

Ziyaret sonunda Taraklıspor Kulübü Başkanı Yavuz Özkul, Toçoğlu'na forma hediye etti.

Heyette, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz ve muhtarlar da yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263