Öne Çıkanlar FETÖ silah dava İZMEK ekmeleddin İhsanoğlu

Sakarya'dan kısa kısa

SAKARYA (AA) - Hendek Belediyesi tarafından "Ramazan Festivali" kapsamında her akşam farklı etkinlikler düzenleniyor.

İlçe merkezine kurulan platformda düzenlenen etkinlikte, süngerle su taşıma, yüksek sesle ağız okuyarak kelime bilme ve evet hayır yarışmaları ile vatandaşlar ve çocuklar gönlünce eğlendi, yarışmayı kazananlara çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmaların ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu.

Festival kapsamında Ramazan süresince Perşembe akşamları Kuran-ı Kerim Tilaveti, Cuma akşamları da Ramazan sohbetleri, Salı ve Çarşamba günleri ise "Hendek Yeteneğini Arıyor" adlı programlarda akrobasi, stand-up, tiyatro, dans ve sahne gösterileri yapılacak.

- Başkan Babaoğlu'dan ziyaret

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yapımı devam eden Yeşilyurt Ticaret Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Babaoğlu, Yeşilyurt Mahallesi'ne sosyal anlamda ve kapalı pazar yeri olarak hizmet verecek "Pazar Yeri ve Sosyal Tesis" inşaatını teknik ekibiyle denetledi.

Çalışmalar tamamlandığında ilçe halkının modern bir tesise kavuşacağını belirten Babaoğlu, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yapımında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Yapılan çalışmalarda önce vatandaşların huzur ve mutluluğuna öncelik vereceklerini belirten Babaoğlu, "Her çalışmamızda önce halkımızın istek ve taleplerini göz önüne alacağız. Halkımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda alınan kararlarla çalışmalarımıza start vereceğiz. Biz önce insan dedik ve sonuna kadarda sözümüzün arkasındayız." ifadesini kullandı.

Toplam 3 bin metre kare kapalı alandan oluşan Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde 850 metrekare pazar yeri, 12 dükkan, 1 market, spor salonu, 255 kişilik tribün, bay ve bayan lavaboları yer alacak.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263