Öne Çıkanlar Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) doktor ataması Ege Bölgesi eroin

Sakarya'dan kısa kısa

SAKARYA (AA) - Adapazarı ilçesine bağlı Tepekum Mahallesi'de 400 ton sıcak asfalt çalışması yapılacağı bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca "Şehir Senin İçin Yenileniyor" sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı’na bağlı Tepekum Mahallesi'nde çalışmalara başlayan ekipler, 250 metre uzunluğundaki güzergaha yaklaşık 400 ton asfalt atacak.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Haydar Akbulut da yaptığı açıklamada, Tepekum Mahallesi'nde çalışmaların başladığını belirterek, "Güzergahı yenileyerek ulaşımı daha rahat hale getirmek istiyoruz. Yenileme çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek." ifadelerini kullandı.

- "Aklımı Oynatıyorum"

Sakarya'da "Aklımı Oynatıyorum" sloganıyla akıl oyunları turnuvası yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinde (SGM) düzenlenen turnuvaya, ilk ve ortaokul düzeyinde 410 öğrenci katıldı.

Look Look, Katamino, Q-Bitz ve Becerikli Yapılar oyunlarında zamana karşı yarışan öğrenciler, birbirinden farklı yeteneklerini keşfetme şansı elde etti.

Turnuva sonunda ilkokul kategorisinde Oğuz Uludağ, ortaokul kategorisinde ise Zeynep Nazlı Eslem Kara birinci oldu.

Akıl Oyunları Eğitmeni Reyhan Kalyoncu, amaçlarının çocukların heyecanlarını kontrol ederek başarılarını ortaya çıkarmaları ve becerilerini geliştirmek olduğunu kaydetti.

Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu da dereceye giren öğrencilere ödüllerinin 10 Ağustos'ta yapılacak SGM Yaz Şenliği'nde verileceğini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263