Öne Çıkanlar imalat PMI Kürek: Ulusal Egemenlik Kupası Divan Başkanları Medicana Bahçelievler Hastanesi Bayrağı Yakala

SAÜ'de

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) "Bed-i Besmele" programı düzenlendi.

SAÜ Vakfı Özel Okullarınca SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, dünyada en büyük gücün bilgi olduğunu söyledi.

Böyle programların maneviyatın yüklü olduğu programlar olduğunu ifade eden Yüce, "Ramazan ayımızın hayırlı olmasını, geleceğimizin aydınlık olmasını diliyorum. Hepimizin bildiği gibi dünyada en büyük güç bilgidir. Bilgiye maneviyat yüklenince temeli güçlenir ve ulema olunur. İnşallah öğrencilerimiz kendilerini daha da bilgilendirecektir. Ben hocalarıma ve burada bulunan bütün velilere şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan da çok anlamlı bir program için bir araya geldiklerini belirterek, "Bugün çok anlamlı bir program için buradayız. Bed-i Besmele günümüzde canlandırmaktan keyif alacağımız bir kültür programı. Vakıf okullarımız güzel bir marka değeri kazandılar. Bizim ihmal etmememiz gereken önemli bir unsur var ki o da eğitimdir. Bunu yaparken değerleri öğrencilerimize de aktarmamız gerekiyor. Bu tarz programlar çocuklarımızın içindeki şevki artırıyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Programa, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SAÜ Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Kemal Sarı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, çok sayıda veli ve minik öğrenci katıldı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263