Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Zincirleme trafik Kazası Feribot Seferleri

SGB'den Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu'ya ziyaret

SAKARYA (AA) - Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetimi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'yu ziyaret etti.

Ziyarette, SGB Başkanvekili Müjdat Çetin, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü ve SGB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yalçıntaş, İHA Bölge Müdürü ve SGB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çorbacı, Ekrem Ürdüç, Engin Arapoğlu, Ahmet Kaya ve SGB üyesi gazeteciler yer aldı.

Nazik ziyaretlerinden ötürü SGB yönetimine teşekkür eden Işıksu, "Şehrimizin sorunlarını gündeme getiren siz değerli gazetecilerimizin fikirlerine her zaman önem veriyoruz. Ortak amacımız, şehrimize güzel ve kalıcı hizmetler kazandırmak. Bu açıdan ilçemizle ilgili kararlarımızda fikirlerinizden yararlanmak ve istişarede bulunmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Işıksu, Adapazarı'na kalıcı hizmetlerde bulunmak istediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Seçim öncesinde açıkladığımız projelerimizin yanı sıra istişare ile ortaya çıkacak olan fikirlere de açığız. Amacımız, 5 yıllık süreçte Adapazarılı vatandaşlarımıza yakışır hizmetleri hayata geçirmek. Şehrimizin sorunlarının farkındayız ve bunları çözüme kavuşturma gayesi içinde olacağız. Şehrin trafik sorununu ortadan kaldırmak için yer altı otoparkı yapmak, en önemli hedeflerimizden bir tanesi. İmkanlar dahilinde bunu gerçekleştirmek istiyoruz."

Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalara da imza atacaklarını vurgulayan Işıksu, esnaf ve seyyar satıcılara yönelik çalışma yürütüleceğini belirtti.

Başkan Işıksu'ya yeni görevinde başarı dileyen Aydıntepe de başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını ifade etti.

Güzel olan her türlü hizmete destek olmaktan geri durmayacaklarını vurgulayan Aydıntepe, "Yaşadığımız şehrin gelişimine katkı sağlamak bizim görevimiz. Bu açıdan gerek Sakarya gerekse Ankara'daki siyasi ve bürokratlarla fikir alışverişinde bulunarak hem şehrimize hem de meslektaşlarımıza faydalı olabilecek güzel hizmetler yapmak için çalışıyoruz. Birlikte güzel hizmetler yapacağımıza gönülden inanarak yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263