Öne Çıkanlar ekmeleddin İhsanoğlu İZMEK pirinç kurutma makinesi AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba Yalova

SGB'den Serdivan Belediye Başkanı Alemdar'a ziyaret

SAKARYA (AA) - Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetimi, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdarziyaret etti.

Ziyarette MGF ve SGB Başkanvekili Müjdat Çetin, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü ve SGB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yalçıntaş, İHA Bölge Müdürü ve SGB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çorbacı, Ekrem Ürdüç, Engin Arapoğlu, Ahmet Kaya ve SGB üyesi gazeteciler yer aldı.

Serdivan'a yapılan hizmetlerde basın mensuplarının büyük pay sahibi olduğunu dile getiren Alemdar, "Serdivan'a yaptığımız her hizmette desteğinizi arkamızda hissettik. Siz değerli basın mensuplarının güzel hizmete olan bu hassasiyetiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi önümüzdeki beş yıllık süreçte de ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlçe sınırları içerisinde 49 bin öğrencinin yaşadığını belirten Alemdar, "Serdivan'ı hayata geçirdiğimiz projelerle cazibe merkezi ve tercih edilen bir ilçe haline getirdik. İlçemiz, şehrimizin göz bebeği oldu. Yeni dönemde de vizyon projelerle gelişimini sürdüren bir Serdivan olacak. Seçim öncesinde açıkladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Aydıntepe de yeni dönemin Başkan Alemdar ve Serdivan'a hayırlı olmasını diledi.

Sakarya basını olarak şehre yapılacak olan her güzel işin arkasında durmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Aydıntepe, "Serdivan'ın gelişmesine katkı sağlayacak her türlü projede SGB üyesi gazetecilerin yanınızda olacağınızdan emin olabilirsiniz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263