Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli Kaymakamlığı ile Darülaceze Vakfı iş birliğiyle yürütülen “Sultanbeyli Yaşlılarına Sahip Çıkıyor Projesi” kapsamında ilçedeki yaşlılar için gezi düzenlendi.

Geziye katılan yaşlılar, öğle yemeğinin ardından Büyük Çamlıca Camisi'ni, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret etti. Yaşlılara ziyaret edilen yerlerle ilgili bilgi verildi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirildi.

Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, proje kapsamında büyükleriyle bir araya geldiklerini anlattı.

Kubilay, "Onlarla İstanbul'un dini, kültürel ve tarihi yerlerini beraber geziyoruz. Yaşlılarımızla daha önce Kaymakamlık ve İstanbul Müftülüğünde sohbet programları yaptık. Kentin birçok dini, kültürel ve tarihi mekanlarını gezme imkanımız oldu. Ayrıca memleketine gitmek isteyenlere yardımcı oluyoruz. Bizler de onlarla beraber olduğumuz için mutlu oluyoruz. Bu projeyi devam ettirip, yaşlılarımıza sahip çıkmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Proje; Sultanbeyli’de ikamet eden, sosyal ve ekonomik bakımdan yetersiz, bakıma muhtaç 65 yaş ve üstü yaşlılara yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyor. Yaşlıların toplumdaki konumlarını iyileştirme hedefiyle Sultanbeyli Kaymakamlığı öncülüğünde hazırlanan projeyle bugüne kadar çok sayıda yaşlı için geziler ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263