Öne Çıkanlar İtfaiye Elektrikli Otomobil VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan Dijital Anadolu dezenfeksiyon

Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda düzenlenen toplantıda, basın mensuplarıyla buluşan Başkan Sarıkurt, gündeme dair soruları yanıtladı.

Çorlu'da görev yapan basın mensuplarına öncelikle bilgilendirmede bulunan ve toplantıların aylık aralıklarla tekrarlanmasını hedeflediklerini belirten Sarıkurt, Çorlu Belediyesi'nin yıl içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Sarıkurt daha sonra basın mensuplarının vatandaşlardan da gelen taleplerinin yer aldığı altyapı, asfalt, ulaşım, uyuşturucu madde ile mücadele ve belediye projeleri gibi konularda yönelttiği pek çok soruyu yanıtladı.

Basın toplantısı, Tarihi Belediye Binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu

Toplantıya Başkan Sarıkurt'un yanı sıra Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk eşlik etti.

- Marmaraereğlisi'nde ''Hoş Geldin Bebek'' projesi

Belediye Başkanı İbrahim Uyan yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yeni çocukları dünyaya gelen aileleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri aracılığıyla bu hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten Uyan, bu sayede bebekleri yeni dünyaya gelen bütün aileleri ziyaret etme ve iyi dileklerde bulunma fırsatını da yakaladıklarını ifade ederken, projenin vatandaşlardan güzel tepkiler aldığını da kaydetti.

Uyan, 2013 yılında başlayan projenin günümüze kadar devam ettiğini ve bundan sonra da devam ettirmeyi planladıklarını dile getirerek, ''Yeni bebeği dünyaya gelen çiftlerimizi ziyaret eden ekiplerimiz, onlara bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına yönelik hediyelerin yer aldığı paket takdim ediliyor. İlçe halkımızın her an ve her alanda yanında olmaya devam ediyoruz. Projemiz halk tarafından da taktir ile karşılanıyor'' dedi.

- Albayrak ilçelerdeki yatırımları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ve Ergene ilçelerinde Büyükşehir Belediyesince tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

İlk olarak Çorlu Tema Parkı ve Piknik Alanı'nı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, alanda kırılan masalar, mangal ve barbekü alanlarıyla ilgili, vatandaşlardan daha hassas ve duyarlı olmalarını diledi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Çorlu Zübeyde Hanım Parkı 1. Etap çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, alan hakkında teknik personelden bilgi aldı. Yapım çalışmaları devam eden Zübeyde Hanım Parkı 2. Etabını da ziyaret eden Başkan Albayrak, burada sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında personelden bilgi aldı.

2. Etap çalışmalarının da kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Albayrak, çalışmaların vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Yapım aşamasında olan Çorlu Kapalı Spor Salonu inşaatınıda gezen Albayrak, çalışmalarda gelinen son durum hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Daha sonra Ergene ilçesine geçen Albayrak, burada da Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı süren Ergene Kültür Merkezi'ni gezdi.

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263