Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin Tıp Fakültesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamada Şahin'in fakülte çalışmaları hakkında bilgi aldığı, istek ve şikayetleri dinlediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahin, ortak akıl ile hareket etmeye çalıştıklarını belirterek, "Toplantıda dile getirilen taleplerin değerlendirilmek üzere arkadaşlarımla birlikte notunu aldık. Norm kadro sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bizim için önemli olan liyakattir. Tıp dergimizde ise TÜBİTAK dizinine girdik. İyi bir hizmet sağlama noktasında da niyetimiz halis. Bu toplantılar dizisini zaten bu niyetimizin bir göstergesi olarak hayata geçirdik. Bunun için sizler de desteklerinizi esirgemeyiniz. Aile olmanın gereği budur" dedi.

- Başkan Yüksel, Kayı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada Yüksel'in Kayı mahallesi sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinlediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüksel, vatandaşlara hizmet vermek için çok çalışacağını belirterek, "Mahallenin kalkınması ile ilgili de ilçenin kalkınması ile ilgili de ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Biz çalışmaya ve sizin gönlünüze girmeye talip olduk. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun." ifadelerini kullandı.





Anahtar Kelimeler:
TekirdağZiyaretNKÜ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263