Öne Çıkanlar İnegöl Gençler Okullararası Karete Müsabakaları Göçmen İstanbul Futbol

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Albayrak, Ruşen Güneş Sokak'ta devam eden asfalt yol çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Yeraltı otoparkı inşaatını da inceleyen Albayrak, çalışmaların söz verilen zamanda tamamlanacağını belirterek, "Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalar söz verildiği zamanda tamamlanacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

- Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde kurban satış ve kesim yerleri belirlendi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı yazılı açıklamada, kurban satış yeri kiralamak isteyenlerin zabıta noktalarına müracaat etmesi gerektiğini belirtti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Mandalı, şunları kaydetti:

"Belirlenen kurban satış ve kesim yerlerinde 2018 yılı kurban hizmetlerinin uygulanmasına dair tebliğ ve komisyon kararları çerçevesinde kontrol ve denetim yapılacaktır. Geçici kurban satış yerinden yer kiralamak isteyen vatandaşlarımızın evrakları ile birlikte Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceği zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da biz bu yönde gerekli tedbirlerimizi aldık. Halkımızın rahat, temiz, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını alabilecekleri ve kesebilecekleri ortamlar oluşturduk."


Anahtar Kelimeler:
TekirdağKapaklıAlbayrak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263