Öne Çıkanlar FETÖ ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ’ı ulusal ve uluslararası alanda önemli bir marka şehir haline getirmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Tekirdağ TSO nisan ayı olağan meclis toplantısı, TSO Konferans Salonu’nda, Hakan Şık başkanlığında, TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve komite başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Günay, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, Türkiye'nin 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme girdiğini belirtti.

Bundan sonraki dönemde ana gündemlerinin Türkiye’nin kalkınma hedeflerine hizmet etmek olmalısı gerektiğini aktaran Günay, "Ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok işimiz var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. Türkiye, bu dönemde enerjisini dönüşüm süreci ve yapısal reformlarla yatırımlara, katma değerli üretime, istihdama ve ihracata harcamalı. Tekirdağ, ekonomik yönden geçmiş dönemde ki kazanımları ile birlikte önümüzdeki dönemde dinamiklerini koruyacak ve diğer illere göre çok daha hızlı gelişecektir." dedi.

Günay, yöneticiler olarak seçimleri geride bırakıp, birlikte çalışarak, işbirlikleri yaparak Tekirdağ’ı çok daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceklerini belirterek şunları kaydetti:

"Tekirdağ son yıllarda kamu, yerel yönetimler, sivil toplum ve iş dünyasının uyum içerisinde çalıştığı bir kent kimliğine kavuştu. Ortak akıl anlayışla önümüzdeki dönemde de yerel yönetimlerimizle birlikte şehrimizin ekonomik, doğal, tarihi ve kültürel açıdan sürdürülebilir gelişimini sağlayarak, Tekirdağımız'ı ulusal ve uluslararası alanda önemli bir marka şehir haline getirmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tekirdağ iş dünyası olarak el birliği ile daha çok üretmek, daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacağız."

Toplantı, bir önceki meclis kararlarının imzalanması, yönetim kurulu faaliyet raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2019 mart ayı mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, meslek gruplandırılmasıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
TekirdağTSOMeclis

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263