Öne Çıkanlar TFF 1. Lig Kadro yasak avcılıkla mücadele DGGYO Chevron

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler, Tekirdağ'ın her geçen gün turizm potansiyelinin arttığını söyledi.

Cömertler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ'ın son yıllarda tatilciler tarafından sıkça tercih edildiğini dile getirdi.

Tekirdağ'ın kültürel değerlerini ayağa kaldırmak, tanınırlığını arttırmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Cömertler, "Tekirdağ'ın, Trakya'nın önemli şehirlerden birisi. Tekirdağ büyük bir il. Tarihi, kültürü, coğrafyasıyla turizm potansiyeli, tanıtım çalışmalarıyla artacaktır. Tekirdağ'ın tanınması ve kültürel faaliyetlerin artırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca inşaatı devam ettirilen ve bu yıl tamamlanarak hizmete açılması beklenen Kültür Merkezi ile Tekirdağ'da kültürel faaliyetler hızlanacaktır." diye konuştu.

Cömertler, Trakya'nın incisi olan Tekirdağ'ın tarihi ve doğal güzelliklerini daha çok ortaya çıkartmak için çaba göstereceklerini belirterek, "Tekirdağ doğa ve deniz turizmi için cazip bir şehir. Tekirdağ'ın her geçen gün turizm potansiyeli artıyor. Bizler de gerekli kurumlarla çalışmalarımızı sürdürerek daha çok vatandaşın şehrimizi tercih etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kurumlarla kordineli çalışarak Tekirdağ'ın cazibesini artırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263