Öne Çıkanlar FETÖ silah Bilecik düzensiz göçmen dava

Türk Kızılay'ının

KIRKLARELİ (AA) - Türk Kızılay'ı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, ramazan ayı dolayısıyla "Hilal Olsun Türkiye" kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Göç, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Kızılay'ının hayatın her alanında ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduğunu kaydetti.

Her yıl ramazan ayı dolayısıyla çeşitli yardım kampanyaları düzenlendiğini ifade eden Göç, toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine kısa sürede ulaştırıldığını belirtti.

İhtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, sıcak yemek veya maddi destek vererek aralamak isteyen hayırseverlerin "Hilal Olsun Türkiye" kampanyasına destek vermesini isteyen Göç, açıklamasında şunları kaydetti:

"Hayırsever vatandaşlarımız ihtiyaç sahiplerinin yüzünü "Hilal Olsun Türkiye" kampanyası ile güldürecek, onları sevindirecek. Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatan yardımseverler, yapılan kayıtlar sayesinde bağışlarını takip edebilecek. Birçok kuruluş ile işbirliği çalışmalarının gerçekleştirilmesinin sonucu olarak geçen yıl on binlerce gıda kolisi, ramazan ayı çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Bu yıl hedef her zamankinden daha fazla. Bu sene de yardımseverlerin zekatları Türk Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Vatandaşların fitre ve fidyelerini de ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak olan Türk Kızılayı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıkladığı taban fiyat üzerinden fitreleri kabul edecek. Verilen fitre ve fidyeler, ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263