Öne Çıkanlar Futbol FETÖ BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ABD Savaş Gemisi Rus askeri gemi

Türkiye şampiyonu Uslu'yu ziyaret etti

TEKİRDAĞ (AA) - Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonasında 200 metre kurbağalamada Türkiye şampiyonu olan Berfin Gülşah Papakçı, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu'yu ziyaret etti.

Tekirdağ'da Sevgi Evleri'nde kalan Papakçı, Kocaeli'de düzenlenen şampiyonada, Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra, 200 metre serbestte bronz, 50 metre serbestte gümüş, 100 metre kurbağalamada bronz, 50 metre kurbağalamada da bronz madalya kazandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Papakçı'nın çok değerli bir sporcu olduğunu, elde ettiği derecelerle kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Uslu, sevgi evlerinde kalan çocukların en güzel şekilde hizmet aldığını aktararak, başarılı çocuklarımızın sayısının artması için onları sürekli çeşitli kurslara katılmaları konusunda yönlendirdiklerini dile getirdi.

Berfin Gülşah Papakçı da Tekirdağ'a çok güzel derecelerle döndüğünü belirterek, destekleri için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu'ya teşekkür etti.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263