Öne Çıkanlar ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Uluslararası öğrencilere “indirim“ kampanyası

 Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan, Edirne'de eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik birçok mağaza ve esnafla indirim anlaşmaları yaptıklarını bildirdi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, esnafın indirim kampanyasına destek olduğunu belirtti.

Esnafın Edirne'de öğrenim gören 3 bin 300'ü aşkın uluslararası öğrenciye misafirperverliğini gösterdiğini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:

"Dernek olarak uluslararası öğrencilere üye kimlik kartı şeklinde bir kart veriyoruz. Bununla anlaşmalı yerlere giderek faydalanabiliyorlar. Bugüne kadar 800'ü aşkın öğrencimize bu kartlardan dağıttık. Balkanlar'dan gelen uluslararası öğrencilerimizin özellikle maddi yönden sıkıntıları var bu konuda bizler böyle bir kampanya çalışması başlattık az da olsa bütçelerine bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak kampanyamıza destek olan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Herkesi öğrencilerimize bu noktada destek olmaya davet ediyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263