Öne Çıkanlar TFF 1. Lig Kadro yasak avcılıkla mücadele DGGYO Chevron

Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü imzalandı

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğünün (MEYOK) ortak çalışması kapsamında, Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi İşveren Portalı üye firmalarından İpekyol Giyim Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ile Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kariyer Merkezi’nde gerçekleştirilen imza törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, İpekyol adına Fabrika Direktörü İlker Ayverdi ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Gülçin Kundarcılar katıldı.

Prof. Dr. Şahin, Trakya Üniversitesi olarak, meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencileri, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu donanıma sahip, üretken ve sorumluluk sahibi bireyler olarak mezun etmek amacıyla var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz üç dönem teorik eğitim aldıktan sonra, bir dönem de iş yerinde staj yaparak uygulama fırsatı bulacağı 3+1 eğitim modeline büyük önem veriyoruz ve bu kapsamda bölgemizdeki güçlü işverenlerle işbirliği anlaşmaları gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz bu uygulamanın kapsamını her geçen gün daha da genişletmek. Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde attığımız adımları öğrencilerimiz, paydaşlarımız ve bölgemiz için daha faydalı hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün, İpekyol gibi ülkemiz ve dünya için çok önemli bir markayla işbirliği anlaşması imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263