Öne Çıkanlar Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Şeyma Mollaahmetoğlu TEOG İşletme ve Bakımdan Sorumlu Genel Müdürü Ali Kındap Alibaba

Yalova'da uyuşturucu operasyonu

YALOVA (AA) - Yalova'da polis ekiplerince düzenlenen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2'si yabancı uyruklu 8 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Yalova-Kocaeli kara yoluna yakın bir bölgedeki ormanlık alan içinde bulunan çadır ve çevresinde toplam 4 kilo 117 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi, 3,34 gram esrar ve 0,15 gram metamfetamin ele geçirildi.

Operasyonda, şüpheliler K.A, H.K, F.E, C.D, F.K ve S.Ş. yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Ekipler, Merkez Süleymanbey Mahallesinde ikamet eden yabancı uyruklu şahısların kalmış olduğu adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda 14 adet satışa hazır vaziyette fişek halinde toplam 14,12 gram esrar maddesi ve 2 adet ekili halde hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

İran uyruklu şüpheliler H.N. ve M.J. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan bir işyerinde yapılan aramada ise 1 adet Glock marka 9 milimetre tabanca, 1 adet Sig-Sauer marka 9 mm tabanca, 1 adet 7,65 milimetre tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği ve 39 adet tabanca fişeği ile 1,67 gram metamfetamin ele geçirildi.

İş yerinde bulunan E.Y, Ş.U ve M.Y hakkında adli işlem yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263