Öne Çıkanlar Rus askeri gemi ABD Savaş Gemisi Eski Diyanet İşlere Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Barosu avukatları, kendini "yaşam koçu" olarak tanıtan Çolpan Işın Taner'in Küçükçekmece'de 5 yaşında bir çocuğun cinsel tacize uğraması olayına ilişkin paylaşımı hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kocaeli Barosu avukatlarından Abdullah Yürük, Çolpan Işın Taner’in sosyal medya hesabından yaptığı, "Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti'nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bunu yaşamış olması daha iyidir." paylaşımı hakkında suç duyurusunda bulunmalarına ilişkin basın açıklaması düzenledi.

Yürük, Kocaeli Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, "Biz bu paylaşıma istinaden, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na, 'suç işlemeye tahrik', 'suçu ve suçluyu övme', 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' ve 'aşağılama suçları' açısından Çolpan Işın Taner hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu şahsın bu hezeyanları ve hastalıklı ruh halinin dışa yansımış bu konuşmalarının cezasız kalmaması için bu sürecin takipçisi olacağız.” diye konuştu.

Yürük, açıklamasının ardından şikayet dilekçesini Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263