Öne Çıkanlar FETÖ silah düzensiz göçmen dava Bilecik

Yeni eğitim-öğretim yılı

EDİRNE (AA) - Edirne'de 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Edirne Valisi Günay Özdemir, Şükrüpaşa İlkokulu'nda düzenlenen törende, okulların açılması nedeniyle yeni başlayan öğrencilerle aynı mutluluğu ve heyecanı yaşadıklarını belirtti.

Geleceğin teminatı çocukların her türlü imkandan yararlanması ve daha iyi eğitim alması için çalıştıklarını vurgulayan Vali Özdemir, "Üzerimize düşen ne varsa bunları yapmaya çalışıyoruz. Özellikle okullarımızın ve çevresinin güvenliğiyle ilgili son günlerde çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alması için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Öğretmenlerin, öğrencileri aracılığıyla geleceği dizayn ettiklerini ifade eden Özdemir, onların da sürekli gelişen dünyaya ayak uydurmaya çalıştıklarını aktardı.

Vali Özdemir, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ise yeni eğitime başlayan öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak "Sizler geleceğe uzanan ellerimizsiniz. İleri toplumların 3 ortak özelliği vardır, okumak, yazmak ve düşünmek. Bol bol okuyacağız, okuduklarımız üzerine düşüneceğiz ve düşündüklerimizi yazarak çalışacağız." ifadelerini kullandı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263