Öne Çıkanlar polis feribot kız öğrenci yurdu Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Yerel seçimlere doğru

TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Süleymanapaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, yarın vatandaşların vicdanına güvenerek, sandıkların açılmasını bekleyeceklerini söyledi.

Kentte bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Yüksel, burada yaptığı konuşmada, yarın Türkiye'de vatandaşların önemli bir seçim için sandık başına gideceğini belirtti.

Yüksel, vatandaşların sandıkta verecekleri karara saygılı olacaklarını ifade ederek, "Seçim kampanyasının bittiği bir dönemde, seçim yasaklarının bittiği bir dönemde CHP milletvekilinin herkese attığı mesaj ortamı germek için atılan bir mesajdır. Ben bunu İlhami Özcan Aygun'a yakıştıramadığımı belirtmek istiyorum. Her dönem demokrasiden, kanundan bahseden milletvekilinin bu yaptığını vatandaşların vicdanına bırakıyorum." diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın seçim öncesi konvoy ve kalabalık yürüyüş yapmayacağını aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

"Biz isteseydik bugün çarşıda 15 bin kişilik bir yürüyüş yapabilirdik. Biz çarşı esnafımızın hafta sonu en yoğun olduğu zamanlarda, esnafımızın zarar görmemesi için, trafikte eziyet çekilmemesi için konvoy da yürüyüş de yapmayacağız. Yarın vatandaşlarımızın vicdanına güvenerek sandıkların açılmasını bekleyeceğiz. Pazar günü akşamı, kalkınmanın, yükselmenin, daha güzel bir Süleymanpaşa için belediyeyi kazandığımız akşam bütün hemşehrilerimi, bütün partilileri, kucaklaşmaya davet edeceğim. Bize bu süreçte kapısını açan vatandaşlarımızı da çok teşekkür ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263