Öne Çıkanlar Sakarya Yalova İzmit Körfezi halka arz Kuveyt Türk

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Mardin ve Diyarbakır yangınında hayatını kaybeden aileleri yalnız bırakmadı


Akar " Mardin Araştırma Hastanemizde Acilen YANIK ÜNİTESİ kurulmalıdır Yanık Ünitemiz olmadığımdan Yangınlarda yaralanan vatandaşlarımız Diyarbakır ve Şanlıurfa illerimize sevk edilmektedir " dedi.

Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal YÜCEBAĞ Mahallesi’ndeki taziye ziyareti DİYARBAKIR ili ÇINAR İlçe Kirsal  YAZÇİÇEĞİ ve KÖKSALAN  kırsal mahallelerini ziyaret ederek  açıklama yapan Akar  bölgenin afet bölgesi ilan edilmesi çağrısında bulundu.

Akar, yangının çıkış nedeni bir an önce araştırılması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

Yaşamını yitiren Hemşerilerimizin  ailelerine başsağlığı diliyorum. Bölge sakinleri ve Görgü tanıklarının ifadelerine göre Yangının DEDAŞ’ın direk tellerinin yere düşmesiyle başladığını belirtiyorlar. . Bu konunun araştırılması gerekiyor. 15 Vatandaşımız vefat etti  ağır ve Hafif yaralı olan hemşerilerimiz Diyarbakır Araştırma hastanede yatmakta  Yangında toplamda  15 Vatandaşımız vefat etmiş 1000 Binin üzerinde. küçükbaş hayvan Yaklaşık 7bin Bicilmemis buğday  tarim arazisi ve Sulama ekipmanları yangında zaiyat oluşmuştu , yangından dolayı Bölge Afat bölgesi ilan edilmese dahi Vatandaşımızın  başta maddi kayıpları karşılanmalı Sağlık bakanlığı. Ve İl sağlık müdürlerlukleri psikolojik destek için ailelerin yanında bulunmalidir. Ziraat bank Ciftçilerimizin Varsa kredilerini silmeli veya ertelemelidir dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263