Öne Çıkanlar Futbol FETÖ ABD Savaş Gemisi BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Rus askeri gemi

PTT'den sanayicilere kargo indirimi

Tekirdağ PTT Başmüdürlüğünce il genelinde Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına yüzde 60 kargo indirimi yapıldı.

Tekirdağ PTT Başmüdürü Eren Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanayi kuruluşlarının yoğunlukta bulunduğu Tekirdağ'da kargo talebinin fazla olduğunu anımsatarak, bu çerçevede kargo gönderimlerinde yüzde 60 civarında bir indirim yaptıklarını söyledi.

OSB'lerden büyük ebatlarda kargolar çıktığını dile getiren Aslan, "Genel Müdürlüğümüzden sadece Tekirdağ'da sanayicilerimize münhasıran yüzde 60 civarında bir indirim aldık. Bunu da organize sanayi başkanları ve üyeleriyle görüştük. Biz kargo açısından onlara destek olmak istiyoruz. Organize sanayi bölgelerinden büyük ebatlarda kargolar çıkıyor ve bu kargoların sayısı oldukça fazla. Bunlar da sanayicilerimize büyük külfetler oluşturuyor. Bu süreçte biz de bu külfetin hafifletilmesi için indirim yapma kararı aldık." diye konuştu.

- Bireysel kargo müşterilerine de indirim

PTT Gene Müdürlüğü tarafından daha önce de bireysel kargo müşterilerine yıl sonuna kadar yüzde 25 indirim kararı alındığını ifade eden Aslan şunları kaydetti:

"Genel Müdürlüğümüz, bireysel kargo müşterilerimiz için yıl sonuna kadar yüzde 25 indirim yapmıştı. Biz buna ek olarak Tekirdağlı sanayicilerimiz için indirim yetkisi aldık ve bunu da gerçekleştirdik. 14 Organize Sanayi Bölgesi var, bunları dolaştık. Ayrıca organize sanayiye bağlı bin 170 sanayi kuruluşu var. Bunları da peyderpey dolaşıyoruz. Yıl sonuna kadar hepsi ile görüşüp sözleşmelerimizi tamamlayacağız. Sanayicilerimiz bu durumu çok olumlu karşıladı. Şu ana kadar görüştüklerimiz ile de sözleşmelerimizi yaptık."

Anahtar Kelimeler:
TekirdağIndirimSanayiPTT

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263