Öne Çıkanlar Bayrağı Yakala imalat PMI Kürek: Ulusal Egemenlik Kupası Medicana Bahçelievler Hastanesi Divan Başkanları

Zirve dağcılıktan “Cumhuriyet Bayramı“ yürüyüşü

 Zirve Dağçılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi.

Kulüp üyesi 42 kişi, İnebolu-Kastamonu İstiklal yolu ile Ersizlerdere Kanyonu'nda 16 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi Başkanı Adnan Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıl boyunca etkinliklere devam ettiklerini söyledi.

Gündoğdu, Cumhuriyet Bayramı'nda da anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, "Zirve dağcılık Tekirdağ şubesi olarak Cumhuriyetimizim 95. yıl kutlamaları çerçevesinde dağlarda ve doğada yürüyüşümüzü yaptık. Kulüp olarak böyle anlamlı günlerde etkinlikler düzenliyoruz. Yürüyüşe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Çorlu Belediyesi ve Zirve Dağçılık ve Doğa Sporları Kulübü işbirliğinde de ayrıca yönetim kurulu olarak etkinlik düzenlediklerini belirten Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Çorlu'da Çukurçengel devlet ormanı sınırları içerisinde yönetim ve rehber kadromuzla cumhuriyet yürüyüşünü gerçekleştirdik. Yüksek bir ilginin olduğu Cumhuriyet Bayramı doğa yürüyüşümüze 400 kişiye yakın bir katılım oldu. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu anlamlı günde, etkinliğin organizasyonunda ve etkinlik sırasında bizlere desteklerini esirgemeyen Çorlu belediyesine ve katılan tüm katılımcılar çok teşekkür ederim."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263