banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Cüneyt Asan'a büyük ödül

Ödül ile ilgili olarak konuşan Cüneyt Asan şunları söyledi:

Her yıl dünyanın önemli bir şehrinde düzenlenen ve tüm dünyadan binlerce CEO ve üst düzey yöneticinin katıldığı Uluslararası 5. Burj CEO Ödülleri töreni bu yıl Dubai’de düzenlendi. Tören daha önceki yıllarda ABD-İNGİLTERE-ÇİN ve MAİRUTUS’da düzenlenmişti. Törende ödül verilen geleneksel branşların dışında her yıl özel olarak tasarlanan ve sunulan bir de özel ödül verilmektedir. Bu yılın “Özel ödülü” 150 ülkeden binlerce iş adamı ve kadınının tercihi ile Bana tevdi edildi.

Öncelikli olarak World CEO Club Network Başkanı sayın Dr. Tarıq Nizami beye ve ödül jürisine şahsım ve temsil etmekten gurur duyduğum Milletim adına teşekkür etmek istiyorum.

Bu ödülü almanın gururunu ve yaşadığım hisleri tarif edemem. İş dünyasının Oscar’ları kabul edilen bir organizasyonun bir Türk için özel bir ödül tahsis etmesi ve bunun ismini “King of Meat” (Etin Kralı)diye adlandırması beni ayrıca çok mutlu etti.

Ödülümü aldığım esnada Dünyanın dört bir tarafından gelmiş olan iş dünyası yöneticilerinin alkışlarını, bugüne kadar beraber çalıştığım tüm emekçi kardeşlerim, ortaklarım ve sektörümüze emeği geçen dostlarım adına dinledim ve izledim. Aileme ve bu ödül ile artık tescillenmiş olan Et Krallığımın tüm gönüllülerine teşekkür etmek istiyorum. Canım Ülkem ve Güzel Milletim için böyle bir gurura vesile olduğum için çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum. Evet onlarca yıllık emeğin sonucu bu takdiri “alıp kabul etmektir”. Herkese tekrar teşekkürler. Sevgilerimle

Cüneyt Asan - King Of Meat #cüneytasan #dubai #kingofmeat #dubailife #oscar @gunaydinet @gunaydinbluewaters @gunaydindubaisouk @dubaibaskonsoloslugu @ceoclubsnetwork

Anahtar Kelimeler:
Cüneyt Asan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263