Öne Çıkanlar Bilecik Edirne Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı Lokalizasyon 2 gözaltı Selçuk Türkoğlu

Kocaman, “Yeni hizmetleri hayata geçireceğiz”

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, Ataşehir Mahallesi’nde apartman sakinleri ile bir araya geldi. Kocaman, “Kartepe’de yapılan güzel hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz” dedi

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın ve ilçe yöneticileriyle birlikte Ataşehir Mahallesi’nde Semra Kılıç’ın daveti üzerine apartman sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 maddelik seçim beyannamesinin açıklandığını belirten Kocaman, bu doğrultuda Kartepe için projeleri hazırladıklarını belirtti.

GÜZEL YATIRIMLAR OLDU

Mustafa Kocaman, “Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 maddelik seçim manifestosu kamuoyuna açıklandı. Yapılan açıklamada önümüzde ki dönemde belediyeciliğin nasıl yapılacağı anlatıldı. AK Parti belediyeciliği göreve gelmesinden bu yana hizmet verilen her yerde çok güzel yatırımlar oldu. Şimdi gönül belediyeciliği şiarıyla memleket işi gönül işi sloganıyla çıktığımız yolda yeni hizmetleri hayata geçirmeye talibiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263