Öne Çıkanlar festival yılan ziyaret Yasin Avcı emniyet

Sarten Ambalaj’a başarı ödülü

Endüstriyel ürünlerden, boya, gıda ve kozmetik sektörüne kadar uzanan geniş bir yelpazeye metal ve plastik ambalaj üretimi yapan Sarten Ambalaj’a, Manisa OSB tarafından başarı ödülü verildi.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı İSO 500’de 112’nci, ilk 1000 ihracatçı firma genel sıralamasında 198’nci, sektörel sıralamasında 29’ncu ve Manisa OSB’de en fazla istihdam sağlayan ilk 20 firma arasında 9’ncu sırada yer alan Sarten Ambalaj,üretim, ihracat ve istihdam alanlarında gösterdiği başarı ve Manisa’ya kattığı değer için Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından başarı ödülüne layık görüldü. Türkiye’nin ilk organize sanayi bölgelerinden biri olan Manisa Organize Sanayi Bölgesi, ödül töreninin bu yıl ikincisini düzenledi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların üst düzey temsilcilerinin katılımıyla Swissotel Büyük Efes’te düzenlenen ‘gücümüze güç katanlar’  ve ‘değerlerimize değer katanlar’ ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu. Sarten Ambalaj’ın ödülü şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir’e takdim edildi.

18 FABRİKADA ÜRETİM YAPIYOR

Ödülü alan Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, başarılarının altında sıkı çalışmanın yattığını söyledi. Sarten’i, “Ambalajın Süpermarketi” olarak konumlandırdıklarını anlatan Sarıbekir, “Bu sloganı, ambalajla ilgili her ihtiyacı kaliteli, hızlı ve uygun fiyatla sektörün beğenisine sunma misyonumuzun uzantısı olarak ve kurumsal olarak attığımız her adıma yansıtıyoruz. Sürekli, maliyet düşürücü projeler, otomasyona yönelik yatırımlar, ihtiyaç duyulan yeni alanlarda kapasite artışları ve yeni fabrika yatırımları gibi birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’de Silivri, Gebze, Gemlik, Karacabey, Manisa, Ayvalık ve Adana’da, yurt dışında ise Bulgaristan, Rusya ve Hollanda’da olmak üzere 18 fabrikamızda üretim yapıyoruz. 45. yılımızı doldurduğumuz bugünlerde binlerce emektarımız ile hizmet veriyoruz. Bu başarının ardında büyük bir emek ve sıkı çalışma yatıyor” diye konuştu.

Sarten Ambalaj Hakkında

Temelleri 1972 yılında Çorlu’da atılan Sarten Ambalaj 46 yıllık deneyimiyle bugün Türkiye’nin lider ambalaj üreticisi konumundadır. Yurtiçi ve yurtdışında toplam 18 fabrikası bulunan Sarten, Türkiye’de Silivri, Gebze, Karacabey, Gemlik, Manisa, Ayvalık ve Adana’da 15, yurtdışında ise Bulgaristan, Rusya ve Hollanda’da 3 fabrikası ile faaliyetlerine devam etmektedir. Sarten, endüstriyel ürünler, gıda, içecek, boya ve kozmetik ürünlerine uzanan geniş bir yelpazede metal ve plastik ambalaj üretimi yapmaktadır. Müşterilerine en hızlı şekilde, en kaliteli ürünü uygun fiyata sunmak misyonuyla hareket eden Sarten, yaklaşık 80 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Sarten inovasyon odaklı çalışmaları kapsamında Ar-Ge yatırımlarına sürdürülebilir bir şekilde devam etmektedir.  Silivri yerleşkesinde bulunan ve Mart 2017 tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan onay alan “Sarten Ar-Ge Merkezi” ambalaj sektörünün ilk Ar-Ge merkezi olma özelliğine sahiptir.

2015 yılında dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden Japonya merkezli Mitsui, Sarten’in yüzde 15 ortağı olmuştur.

Anahtar Kelimeler:
Sarten Ambalaj

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263