Öne Çıkanlar İtfaiye Elektrikli Otomobil VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan Dijital Anadolu dezenfeksiyon

TEFOD fotoğraf eğitimleri başladı

 Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) tarafından temel fotoğrafçılık eğitimleri başladı.

TEFOD kurucu üyesi Güven Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ Fotoğraf Derneğinin 2012 yılında kurulduğunu ve kısa zamanda 81 üyeye ulaşarak, fotoğraf adına güzel işler başardığını söyledi.

Çelik, dernek olarak fotoğraf eğitimleri düzenlemeye devam ettiklerini belirterek, "Sergiler, geziler, fotoğraf eğitimleri düzenlemenin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine gönüllü olarak katkıda bulunup fotoğraf sanatının sevilmesine katkı sağlıyoruz. Dernek olarak Tekirdağ'ın tanıtılması konusunda da kurumlarla gönüllü olarak çalışma yürütüyoruz. Bunların yanı sıra fotoğrafçılık eğitimleri düzenleyerek daha fazla kişiye fotoğrafçılığı sevdirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Dernek üyesi fotoğraf eğitmeni Turhan Durukan ile 13. temel fotoğraf eğitim kursuna başladıklarını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Eğitimlerimize başladık. Eğitimlerde 6 hafta boyunca fotoğraf makineleri ve temel fotoğrafçılık ile ilgili konularda teknik bilginin yanı sıra uygulamalı eğitim de vereceğiz. Kursun sonunda katılımcılar makineye daha çok hakim olabilecek. 6 haftanın sonunda kursa katılanlara sertifikada vereceğiz."



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263