Cengiz Han, Anadolu´ya yaptığı seferlerden birinde Irak yakınlarında bir kaleyi kuşatır. Ve kalenin teslim edilmesini ister, aksi halde kaledeki herkesin öldürüleceğini söyler.
Hiç direnmeden kalede teslim olanların içerisinde eli silah tutan bütün erkeklerin genç-yaşlı demeden kendi mezarlarını kazmalarını emreder.
Herkes kendi mezarını kazarken bir yaşlı adam Cengiz han ile görüşmek istediğini söyler ve huzura kabul edilir.
Yaşlı adam Cengiz han´ın elini eteğini öper, ve izin isteyerek konuşmaya başlar.
Hünkârım, şurada mezarını kazan genç benim oğlumdur ve daha yirmi yaşındadır.” “Sizden onu affetmenizi istiyorum” der. Bunun üzerine Cengiz han, ayağa kalkar ve yaşlı adama;
“Affetmem! İhtiyar affetmem! Oğlun mezarının başındayken ağlıyorsun ama vatanın uçurumun kenarındayken sadece seyrettin.” der.
Çeçen atasözü; “karşı kıyılar için savaşmayan, gün gelir kendi kıyısında savaşmak zorunda kalır.” Ülke kritik süreçlerden geçiyoruz. İçimizdekiler hani varya,koca koca aydınlar çıkıp “ne işimiz var Suriye’de, Libya’da, Irak’ta, Katar’da Somali’de ?” diyebiliyorlar, ama emperyalist ve Siyonist kafirler’in ne işinin olduğunu bir türlü sorgulayamıyorlar!
Yine bir Çeçen atasözü  “Çadırını koruyamıyorsan, obayı korumaya kalkma” der. Sınırımızda bir çıban gibi gittikçe büyük bir sorun haline gelen, zaman zaman da ülkemize füze ve bomba atan bu terör örgütlerinin bu saldırıları karşısında içimizdeki bazı aydınlar (?) “daha ülkemizi koruyamıyoruz.” Anlamında açıklamalar yapıyorlardı. Sonra sınır ötesi harekât kararı alınır alınmaz bu sefer çıkıp da “ne işimiz var Suriye´de?”  ve “sınırımızda savaş istemiyoruz” demeye başladılar.
“Aslan ava çıksa kan döktü diye suçlanır, otursa miskinlikle suçlanır..."
Bizim kan döktüğümüzü katliam yaptığımızı söyleyecek kadar vicdandan ahlaktan yoksun kesim, emperyalist ve Siyonist katillerin milyonlarca masum insanı katletmesine şuana kadar tek laf edebilmişler mi acaba?
ABD ve diğer ülke devletleri sınırlarımızda oluşturdukları etnik ve dini terör unsurlarıyla bizi rahatsız ediyorlar.Terör örgütlerini, finanse ediyor, en son teknolojik silahlarla donatıyorlar.
 BİZ İŞGALCİ BİR MİLLET DEĞİLİZ.
ORDUMUZ İŞGALCİ BİR ORDU DEĞİLDİR.
HİÇ KİMSENİN BİR KARIŞ TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOKTUR.
BİZ SINIRLARIMIZI KORUYORUZ…

Allah devletimize zeval vermesin! Allah ordumuzu havada, karada, denizde daima ve ilelebet Mansur ve muzaffer eylesin inşallah.
Kalın sağlıcakla…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263