Öne Çıkanlar Erdek MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin çöp kamyonu Millet kar

Bandırma'da

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında, Cumhuriyet İlkokulu tarafından doğaya saygılı, doğayı koruyan ve sahip çıkan bireyler yetiştirmek amacıyla "Çamlık Bir Nefestir" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte projeyle ilgili açıklama yapan okulun sınıf öğretmeni Feraye Tilber Açıkgöz, Paşa Konak Mahallesi'nde bulunan General Balcı Çamlığı'nın, 2017 yılında spor, dinlenme ve gezi alanı olarak halkın hizmetine sunulduğunu hatırlattı.

Açıkgöz, Bandırma'nın göz bebeği olan bölgenin temiz tutulmadığını belirterek, "Burası piknik alanı olarak kullanılıyor, ekilen çiçekler koparılıyor, banklar yerlerinden sökülüyor. Bu yanlışlığa dikkati çekmeyi, halkımızda doğayı ve yaşam alanlarını koruma bilincini uyandırmayı kendimize görev bildik. Bugüne kadar gelen süreç içinde öğrencilerimizle birlikte çamlığı korumak anlamında güzel sözler bulup, pankartlar hazırladık. Broşürler hazırlayıp dağıttık. Çamlıkta kitap okuma, yürüyüş, koşular düzenledik." dedi.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cüneyt Taşkın, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Akgül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263